Gymnastikopvisning 2017

En flot pyntet Grindstedhal tog imod publikum og gymnaster, da de kom til GIF Gymnastiks opvisning søndag den 19. marts.

Fra tidlig morgen havde en flok frivillige haft travlt med at stille stole og borde frem, pynte borde og bander. Samtidig havde gymnasterne travlt med at lægge sidste hånd på deres øvelser inden det for alvor gik løs. Køkkenet summede af aktiviteter, der skulle laves mange liter kaffe og te, skæres kage ud for at nævne et par ting.

Publikummet begyndte allerede kl. 13.00 at komme til hallen, og vi er glade for at kunne konstatere, at rigtig mange havde fundet vej til vores årlige gymnastikopvisning. Der blev fundet ekstra stole frem. Bænke og skamler blev stillet op til børnene.

Præcis kl. 14 var der indmarch under ledelse af Kirsten, instruktør på Motionsholdet, og som tidligere år var Frieda, instruktør på Cheerleaders, fanebærer. Det var så flot et syn – gymnasterne var flotte og festlige i deres nyindkøbte dragter/bluser/skjorter. De blev klappet på plads af et talstærkt publikum. Traditionen tro sang vi: ” Der er et yndigt land”. Herefter var der opvarmning under ledelse af Berit og Tina. Publikummet blev inviteret med ud på gulvet. Her blev alle muskler rørt og varmet godt op til de kommende udfordringer.

Herefter gik det løs. Omkring 130 gymnaster var på gulvet i ca. to timer med deltagere fra 3 års alderen og op til ca. 80 år. Vi har haft 4 børnehold i år bestående af Puslinge, som er børnehavebørn, et hold med titlen: ”Gymnastik og sjov” med børn fra 0. – 2. årgang, et spring/rytmehold med børn fra 3. – 6. årgang og Cheerleaders i aldersgruppen 8 – 13 år.

Tre af vore voksenhold deltog i opvisningen, Linedance begyndere, linedance øvede og motionshold.

Fælles for alle holdene var, at der var fart over feltet, og alle gymnaster gjorde det så flot, at man kun kunne komme i godt humør af at se de dejlige og fokuserede gymnaster. En gang imellem holdt man også vejret en ekstra gang, men alle klarede det med bravur. Ikke uden grund blev der fotograferet, filmet og klappet i takt til rytmerne.

Til sidst takkede Ellen Høgh, GIF Gymnastik, alle instruktører og hjælpe-instruktører for det store og flotte arbejde, de har udført i løbet af sæsonen. Vi ved, at det er en del af deres fritid, de lægger i vores afdeling, og uden dem ingen gymnastik og dermed ingen opvisning. Som tak herfor fik alle instruktørerne en buket blomster, og alle hjælpeinstruktørerne fik et stort påskeæg og en æske chokolade. Ligeledes var der tak til de mange andre frivillige, som havde lagt mange timer i at få det hele til at fungere. Det er guld værd for os, at vi kan trække på så mange i vores lokalsamfund. Tak for det!

Undervejs blev der også solgt lodder til amerikansk lotteri med flotte gevinster, som var skænket dels af lokale sponsorer og fra vores opland. Vi skylder dem en stor tak herfor. I vil kunne se alle sponsorer nævnt på Facebook. Tak også til Frede Burholt, der fotograferede under opvisningen.