Derfor bor vi her

Kære læser

Lad os kort præsentere vores lokalområde – Grindsted og Uggerhalne – for dig.

Vi bor i et fantastisk område klos op ad Hammer Bakker
– et unikt naturområde, som vi kan bruge næsten efter forgodtbefindende!

Vi kan vandre, cykle, ride, løbe, kælke og spænde skiene når sneen dækker det smukke landskab. Vi kan nyde både flora og fauna og for naturfotografen er der et utal af motiver lige for hånden.

Vi kan riste pølser og bage snobrød ved shelteren enten på ”Værestedet” i Grindsted eller ved shelterne inde i Hammer Bakker – en herlig sport for både børn og voksne! Vi kan vandre ad stier, som krydser bakkerne fra øst til vest og fra nord til syd.

Du kan hoppe på din mountainbike i din baghave og cykle direkte ud i bakkerne ad velanlagte og udfordrende ruter – husk at respektere de private lodsejeres rettigheder!

Vi bor i små bysamfund, hvor der er masser af legemuligheder for dine børn; her kan de udfolde sig i trygge omgivelser.

Kigger vi mod nord, ser vi hen over et fladt hævet havbund mod et andet unikt naturlandskab: Jyske Ås med dens bakkede og skovklædte landskaber – der er forskelligartet natur, hvorhen vi vender os – FANTASTISK!

Vil du vide lidt mere om området, skal bare læse videre nedenfor under billedfrisen “Fakta om Grindsted og Uggerhalne”. 
Du kan også kigge på de forskellige billedgallerier og herigennem få en fornemmelse af den mangfoldighed, som vore dejlige byer og landskabet byder på.

Børnehaven MellergaardHammer KirkeMøgelmosevej i UggerhalneSognegården i GrindstedSommerfest på Festpladsen i GrindstedGrindsted set fra øst

Fakta om Grindsted og Uggerhalne


Grindsted og Uggerhalne ligger ca. 18 km. nord for Aalborg. Indbyggertallet for henholdsvis Grindsted og Uggerhalne er (godt 700) og (knap 300). Motorvej E45 ligger forholdsvis tæt op ad byerne (1 km fra Uggerhalne og 3 km fra Grindsted). Det giver gode muligheder for hurtigt at komme til Aalborg og andre større byer i området.

Grindsted er desuden endestation for bybussen Metrolinje 1 med afgang hver ½ time – midt på dagen er der 1-times afgang – du kan altså nemt at komme til og fra byerne med offentlige transportmidler. Buslinjerne 73 og 74 mellem Aalborg og Frederikshavn/Sæby har holdeplads i Uggerhalne.

Der er tryg og hyggelig idyl med solide pasningsfaciliteter og som noget meget vigtigt en velfungerende nybygget skole til børnene. En nyanlagt cykelsti sikrer, at vore børn trygt kan cykle til skole og til fritidsfaciliteter.

I Grindsted og Uggerhalne finder du et aktivt foreningsliv, hvor du selv og dine børn kan deltage i en righoldig palette af fritidsaktiviteter, i hallen, på boldbanerne, i rideklubben, i ungdomsklubben, hos FDF’erne, i Sognegården osv.

Vi keder os aldrig i Grindsted og Uggerhalne!