Samrådets pris for Årets Smukke Byggeri 2012 uddelt

På Samrådets generalforsamling i går den 15. maj, blev Samrådets pris for Årets Smukke Byggeri 2012 uddelt til ejerne af Uggerhalnevej 31 i Grindsted, Lisbeth og Per Mølgaard Madsen.
Det var Samrådets formand Ole Schwarz der overbragte prisen til Lisbeth og Per i form af en stentøjsplakette udført af den lokale kunstner Margit Plougstrup. Stentøjsplaketten kan monteres udvendigt på huset.

 Lisbeth og Per Mølgaard Madsen med præmien for den smukke renovering
af deres hus på Uggerhalnevej 31 i Grindsted.
Foto: Dennis Villumsen Serup, Vodskov Avis. 

Ole Schwarz anførte i sin tale, at den renovering Lisbeth og Per har gennemført af hus og have på Uggerhalnevej 31 i høj grad matchede de kriterier, Samrådet har sat op for tildeling af prisen Det samme må indstillerne have ment, for der var flest stemmer på nr.31 efter at en konkurrence har været annonceret i HammerNyt og på hammernyt.dk samt i lokalpressen.

Ole Schwarz citerede fra en af indstillerne: ”På Uggerhalnevej 31 findes et flot rødstenshus, her bor Lisbeth og Per Mølgaard Madsen. De overtog huset fra Else Jensen, også kaldet Else Møgelmose, for ca. 4 år siden. Huset trængte til den renovering, som parret har foretaget. Det er virkelig lykkedes! Ikke nok med at huset er endevendt både udvendigt og indvendigt, huset er også ført tilbage til sit oprindelige udseende. Bl.a. er en senere påbygget kvist fjernet, og i stedet er der monteret ovenlysvinduer.

Niels Jørgen Jensen, Uggerhalne, tidligere murer, som har boet i huset med sin forældre har besøgt parret og udleveret originale papirer på huset. Foruden den flotte renovering er haven samt flisebelægningen udført i enkel stil, som passer perfekt til huset. Lisbeth og Per har udført et forbilledligt renoveringsarbejde, som bør præmieres”.

Det blev det så onsdag aften i Sognegården i Grindsted, hvor Lisbeth og Per sammen med en meget nyfødt baby fik overrakt præmien. Tillykke!

Samrådet havde udlovet rødvin, velvilligt sponseret af Superbrugsen i Vodskov, til indstillerne; det blev Tove og Finn Hannibal, Grindsted, der fik overrakt rødvinen af Ole Schwarz.

Tove og Finn Hannibal, Grindsted med vinpræmien.
Foto: Dennis Villumsen Serup, Vodskov Avis.
 

 

PD