Glædelig Jul og Godt Nytår

Samrådet for Grindsted & Uggerhalne ønsker Glædelig Jul og Godt Nytår til beboere, foreninger, sponsorer og til hjælpere ved vore arrangementer i 2014. Vi takker også projekt- og udvalgsdeltagere, der har været med til at gennemføre vore mange projekter.

2014 blev året, hvor mange aktiviteter og projekter blev besluttet og gennemført. Der var små bump på vejen, inden vi fik de glædelige beslutninger om cykelsti og skolebyggeri. Det blev også til et velbesøgt borgermøde om Landdistriktspolitik i Aalborg Kommune, en fantastisk opbakning til Byernes Dag og senest her i december en hyggelig formiddag på Trekanten i Uggerhalne, hvor mange borgere deltog , da vi afslørede  prisen, som vi har modtaget af Aalborg Kommune og LAK, for vores kunstprojekt, HammerHattene.

Vi ser frem til et aktivt 2015, hvor vi vil arbejde videre med vore mange projekter, og hvor vi atter håber at se borgerne til indvielser og borgermøde – vi glæder os specielt til at kunne køre på en nyanlagt cykelsti og se nye bygninger skyde op ved skolen!

Endnu en gang – Glædelig Jul og Godt Nytår!

Samrådet for Grindsted & Uggerhalne
December 2014