Samrådet har nu et medlem i AKA-gruppen

I går aftes blev Lasse Breddam, der er med i flere projektgrupper under Samrådet for Grindsted & Uggerhalne, valgt ind i AKA-gruppen. Og hvad er så det for en størrelse, vil de fleste nok spørge?

AKA betyder direkte oversat: Aalborg Kommunes Aktionsgruppe for Landdistrikter. Gruppens opgave er at  tilskynde såkaldte landdistriktsaktører til at igangsætte initiativer, som kan udvikle landdistrikterne i Aalborg Kommune. Tilskyndelsen sker primært med økonomiske midler. Udvalget råder over 1.5 mio. kroner i 2015, som dels anvendes til projekter (1.1 mio. kroner), dels til forsamlingshuse (400.000 kroner).  Et projekt kan maksimalt få 50.000 kroner.

I årenes løb har vores område fået midler til bl.a. service i SportsCafeen, multibane, lys ved multibanen og til at etablere Beach Volley og Skaterbane for.

Samrådene i Aalborg Kommune var i aftes samlet for at vælge to medlemmer til AKA-udvalget. Lasse Breddam blev valgt sammen med Karina Søborg Madsen fra Langholt Samråd, så nordenfjordsområdet er pænt repræsenteret.

Du kan læse mere om AKA-gruppen her.

 

Samrådet for Grindsted & Uggerhalne
Poul Dahl