Betonkreationerne på deres nye plads ved gadekæret i Grindsted

Samrådets ”Grønne hold” gravede og gravede fredag formiddag  i gadekærets græstæppe for at skabe et solidt fundament for de hvide betonkreationer, som blev indviet i december. Efter at Villy Aagaard Nielsen med sin multimaskine havde skrællet grønsværen af, blev der jævnet ud og gravet huller til placering og befæstning af de enkelte kreationer.

Tørbeton og sand sponseret af henholdsvis Aalborg Portland og vognmand Niels Chr. Skindbjerg blev blandet og fyldt i hullerne; hver enkelt kreation blev monteret med lange metalstænger. Herefter blev kreationen sænket ned og befæstet i tørbetonen.   

Betonkreationernes nye fundament skal nu tørre i en periode, herefter vil der blive lagt fint sand ud i de udgravede områder, så det senere på foråret vil komme rigtigt til sin ret.

Samrådet er meget tilfreds med at Aalborg Kommune nu er i gang med at lægge sidste hånd på områdets renovering, så vi får et smukt parklignende område. Det er vores håb, at de hvide betonkreationer vil blive et interessant indslag i denne lille perle midt i Grindsted.

Samrådet for Grindsted & Uggerhalne
Bestyrelsen, marts 2017