Samtalekraft – invitation 10.oktober kl. 19-21

Kære beboere rundt om Hammer Bakker

Kulturkaravanen ruller i uge 41 ind i Vodskov og omegn. Formålet med karavanen er at skabe engagement og fællesskab i lokale miljøer og derfor har vi i Landsbyklyngen Rundt om Hammer Bakker fået tilbud om at være medarrangør af arrangementet Samtalekraft.

 

 

Program

Foredrag med Turtle Time
Guidet samtale om personlige valg ved Jenni Boelt, TV2 Nord

Pause med kaffe & kage

Oplæg ”Hvordan kommer vi rundt i Landsbyklyngen?” V. Finn Rasmussen
Guidet samtale om ønsker, ideer og planer ved Jenni Boelt, TV2 Nord

Aftenen begynder med et foredrag med Turtle Time. Mette og Morten har valgt noget helt andet end et liv med parcelhus, have og fast job med mange rutiner. Efter et år i et folkevognsrugbrød på de europæiske landeveje, med beskedne indtægter og meget få ejendele, ved de efterhånden en hel del om at have god tid. Vi skal dele deres underholdende erfaringer om, hvad der sker, når vi vender op og ned på dagligdagen. Det koster noget og det har konsekvenser på både godt og ondt.

Efter oplægget vil journalist fra TV2 Nord Jenni Boelt styre en samtale, hvor vi alle får lejlighed til at reflektere over, hvordan det gode liv ser ud. Det bliver en uformel samtale, men hvor vi bliver guidet til forskellige emner og vinkler.

Efter pausen kaster vi os ud i det rent lokale. I Klyngesamarbejdets arbejdsgruppe for øget tilgængelighed har vi fokus på veje og stier og på sociale mødesteder i naturen. Vi bor jo spredt i landsbyerne og vi vil gerne gøre det lettere at mødes. Det lokale engagement er vores drivkraft og vi vil gerne benytte aftenen til at tale med alle fremmødte om ønsker og ideer til, hvordan vi skaber de bedste muligheder

 

Tid
Onsdag den 10. oktober kl. 19.00 – 21.00

Sted
Vodskov Kultur- & Idrætscenter

Kontakt
Finn Rasmussen, Rundt Om Hammer Bakker finn.s.rasmussen@gmail.com
Gitte Friis Therkildsen, Aalborg kommune, gitte.friis@aalborg.dk
tlf. 2520 4166

Tilmelding
Finn Rasmussen, Rundt Om Hammer Bakker finn.s.rasmussen@gmail.com
eller på Vodskov Bibliotek, Vodskov-bibliotek@aalborg.dk

Arrangementet er gratis

Kulturkaravanen er den regionale kulturaftale KulturKANtens satsning, som de næste to år byder de nordjyske borgere på spændende kulturtilbud i lokalområdet. I denne første omgang er det De Nordjyske Biblioteker og fotoforeningen PixlArt, der sammen med musikere tilknyttet Det Jyske Musikkonservatorium skaber de mange kulturtilbud.