Ny hjertestarter i Grindsted, der er tilgængelig hele døgnet

Borgerforeningen vil gerne informere alle om, at der nu to hjertestartere i Grindsted. 

  

Den nye hjertestarter er generøst blevet doneret af en byens borgere (!), som har ønsket den opsat ved Sognegården. Meget stor tak for det! :-))
 
Borgerforeningen har indkøbt et opvarmet skab til hjertestarteren, for at den kunne opsættes udendørs. Borgerforeningen vil desuden stå for den løbende vedligeholdelse af hjertestarteren. 
 
Foruden den nye hjertestarter ved Sognegården, er vi i samarbejde med skolen i gang med at få flyttet hjertestarteren i Grindsted Hallen ud udenfor hovedindgangen, så også denne hjertestarter bliver tilgængelig hele døgnet. Skabet til det er allerede indkøbt. Vi har også ansøgt TrygFonden om en hjertestarter til ophængning i Uggerhalne – for eksempel på på muren af vandværket. Der forventes svar på ansøgningen i december i år. 
 
Vi arbejder for at få hjertestartere i både Uggerhalne og Grindsted, for der  ikke skal ikke være ret langt til en hjertestarter, hvis der er en af os, der får hjertestop. Hjertestarteren  skal allerhelst i anvendelse inden for 5 minutter, det øger chancerne for overlevelse markant – meget gerne hurtigere! Des hurtigere det sker, jo bedre er overlevelseschancerne fortæller statistikken! 
 
 
Med venlig hilsen 
Bo Hovgaard Thomasen
Borgerforeningen