Når gamle venner bliver til et par – sådan kunne indledningen om GSK og GIF skrives

Stiftende Generalforsamling i Sportscafeen

Tirsdag den 26. april kl. 19.30

 

Vi ønsker som alle andre i byen den stærkeste samlede forening til at varetage vores børn, unge og de lidt ældres sportsinteresser i deres fritid og DU kan være med til at gøre en forskel. 

Hvordan har du det selv, når du lige har slået din personlige rekord, været med gutterne ude at spille en god fodboldkamp, eller vundet endnu engang i håndbold med kvinderne.  

Hvor godt er humøret ikke efter en omgang yoga eller gymnastik – det er højt, du føler velvære, og sådan vil vi alle gerne have, det skal blive ved med at være her for foden af Hammer Bakker i vores skønne Grindsted/Uggerhalne. 

Vi vil have den stærkeste bestyrelse for vores fælles klub, og de bedste udvalg, der kan sørge for, at både unge og ældre i byen får de bedste rammer for at dyrke den idræt, de gerne vil.

 Kom frisk den 26. april – vær med til at gør parforholdet til det fælles bedste for hele byen, når 2 foreninger skal forenes til 1. Her til den stiftende generalforsamling skal vi stå sammen, og være klar til at yde den indsats, der skal til – for at vi får den stærkeste bestyrelse for Grindsted/Uggerhalnes foreninger.

 Der er valg til følgende poster: Formand, kasserer, sekretær og en sponsoransvarlig.

Vel mødt Foreningerne sørger for kaffe/te, øl og vand
Med venlig hilsen GIF og GSK
April 2016