Byttemarked – Giv, hvad du har. Tag, hvad du kan bruge…

Børnetøj, legetøj, børnebøger – kort sagt alt, der vedr. børn…. 

I Kultur-/Borgerhuset HAMMER BAKKER 

mandag 11. oktober kl. 15 – 21

Et Byttemarked er en hyggelig, social, gratis og miljøvenlig begivenhed, hvor du kan bytte/aflevere det der er for småt/ikke længere bruges og komme hjem med gode brugbare ting som andre har indleveret. Du medbringer det, du vil give væk, og afleverer ved “indgangen” (eller på forhånd, se nedenstående) – derefter kan du gå på opdagelse og tage ting med hjem, som andre har indleveret.


Ved at tage dine ting på byttemarked, kan du se andre få glæde af dine ting med det samme, og du har selv mulighed for at gå hjem med brugbare ting. Det er ligesom at være ude at shoppe og komme hjem med “nye” lækre ting – bare gratis!
Har du noget du gerne vil af med, og vil indlevere før arrangementet er du meget velkommen til at kontakte mig, så aftaler vi nærmere, ellers dukker du bare op på dagen for arrangementet – men selvfølgelig klart en fordel hvis der er noget at kigge på allerede fra arrangementets start :-)

Kontakt Inger Toft, tlf. eller sms 2341 5733.

Evt. overskud af diverse effekter vil efter arrangementet videregives til genbrug.

Vi har tanker om at gentage denne slags arrangementer, med andre Temaer: Mand/kvinde, Bolig mv. …. nu prøver vi at starte med Børnetema og håber mange vil benytte muligheden for lidt bytteri. Arrangementet er for alle, så spred gerne budskabet.