Så fik vi madpakkehuset indviet


– Det nye madpakkehus er placeret på Værestedet i Grindsted.

Det var prominente personer, der sammen med Samrådets formand Ole Schwarz, stod i spidsen for indvielsen.

Rådmand for By- og Landskab, Jan Nymark Thaysen klippede snoren og foretog dermed den officielle indvielse. Aalborg Kommune har doneret 70.000 kr. til etablering af huset og rådmanden pegede i sin tale på, at huset ligger på en opdateret del af Hærvejsruten i et dejligt naturområde. Der er nu skabt et spor, som fører fra Madpakkehuset til shelterpladsen inde i Bakkerne.
Rådmanden ønskede alle frivillige, der har deltaget i tilblivelsen af huset, tillykke med det gode arbejde.

SparNord Fonden har doneret 10.000 kr. til etablering af Madpakkehuset. Kristian Hedermann Nielsen, afdelingsdirektør i Spar Nord Banks Vodskovafdeling, fremhævede på vegne af Fonden, at baggrunden for donationen bl.a. skyldes husets almennyttige funktion. Det vil kunne komme mange mennesker til glæde og påvirke lokalsamfundet positivt. Kristian gav også et skulderklap til de frivillige, der har skabt huset.
Det var Spar Nord, der donerede pølser til alle – Tak for det!   

Det var jo faktisk Ole Schwarz, formand for Grindsted og Uggerhalne Samråd, der indledte hele seancen, der kom til at foregå i et skønt sommervejr. Ole bød velkommen til alle deltagere og berørte kort baggrunden for, at det er lykkedes at få etableret det gedigne Madpakkehus, fremstillet af Skovholdet i Vodskov. Skovholdet har også lavet to bord/bænkesæt. Ole takkede alle bidragydere for deres generøsitet.
Ole fremhævede Madpakkehuset som endnu et tiltag i den række af udviklingsaktiviteter, som Samrådet gennem årene har gennemført og takkede i den sammenhæng Ole Peter Jakobsen for at have taget initiativet.

Borgerforeningen har også bidraget til at få økonomien til at hænge sammen.

Efterfølgende spillede Søren Krogh og Janus Bechmann herlig musik – ”Blågræs”, med tydelig inspiration fra et område i Vendsyssel, der ikke ligger langt fra den dejlige badeby Lønstrup!

Ole Schwarts kunne slutte en dejlig eftermiddag med at konstatere: gode talere, herlig musik, fremragende pølser, godt vejr og et lydhør publikum!