Fin fest- god mad – dejlig musik

Ole Schwarz, formand for Kulturudvalget under Samrådet for Grindsted & Uggerhalne, bød fredag aften velkommen til forventningsfulde gæster i et fyldt Borger- & Kulturhus, hvor der først var spisning og senere dans med Pretenders.

Vi begyndte med spisning: lækre tapasretter fra Gandrup Gæstgivergård, og det gik fint, selv om der var mange mennesker. Der var livlig trafik ved baren, herligt!

Kl. 20 gik de seks medlemmer af Pretenders på scenen, og så blev der danset livligt til numre af Hollies, The Beatles, Rolling Stones, Eric Clapton, Chuck Berry med flere. Selvom dansegulvet ikke var stort, lagde det ikke en dæmper på danselysten, tværtimod!

Kulturudvalget kan endnu engang se tilbage på et godt arrangement med fuld hus og takker vores sponsor Spar Nord for stor hjælp. Også tak til alle de frivillige, som i den grad var med til, at vi kunne gennemføre arrangementet, TUSIND TAK FOR DET. Herligt at så mange gæster kom til koncerten, det var med til at gøre aftenen hyggelig og festlig.

Kulturudvalget er allerede trukket arbejdstøjet, så sæt kryds i kalenderen ud for fredag den 6. marts, hvor Teater Nordkraft kommer og opfører et teaterstykke ”I lort til halsen”. Vi glæder os til at se jer den aften. Vi vender tilbage med flere informationer, så hold øje med hjemmesiden.

Kulturudvalget
Samrådet for Grindsted & Uggerhalne
Februar 2020