BRÆTSPILSDAG i Grindstedhallen

Lørdag den 5. november kl. 13 – ?

Borgerforeningen indbyder alle interesserede voksne og større børn til brætspil i Grindstedhallen. Arrangementet er tiltænkt fra ca. 10 – 99 år, men falder du uden for dette aldersspæn, og synes brætspil er sjove, så kom blot. Hvis du ikke er fyldt 10, så tag en voksen med.

BRÆTSPILSDAGEN går ud på at spille brætspil med andre, end du plejer. Medbring dit eget brætspil og spil det sammen med nogen af de fremmødte, eller prøv en andens spil.

 Image result for board game carcassonne

Nogle af borgerforeningens bestyrelsesmedlemmer medbringer spil fra deres private spilsamling: spil som THE SETTLERS, CARCASONNE, POWERGRID, BOHNANZA, PANDEMIC, SAMURAI osv. – men spil som SKAK, TRIOMINUS eller STRATEGO eller lignende er også meget velkomment. Din lyst til at spille brætspil, er det, der er det væsentlige. 

Der vil være en bod, hvor der kan købes forfriskninger dagen i gennem. Fortsætter nogen af os på den anden side af aftensmadstid, så koordinerer vi et fælles pizzaindkøb. Tag derfor kontanter eller MobilePay med, hvis du gerne vil købe i boden og/eller pizza, hvis det bliver aktuelt.

Mød blot op på dagen, der er ikke tilmelding. Vi glæder os til at spille med dig.      

Mvh.

Borgerforeningen