Vi rykkede op på prioriteringslisten

Vi kom langt op på prioriteringslisten i Cykelhandlingsplan 2013 med cykelstien: Uggerhalne – Vodskov.

Cykelhandlingsplan 2013 er netop offentliggjort af Trafik & Veje i Aalborg Kommune; heraf fremgår det så betydningsfulde for vores lokalsamfund, at planen har topprioriteret 10 cykelstier i by og 1o cykelstier på land. Blandt de prioriterede landcykelstier er Uggerhalne – Vodskov, som jo er den ene af de to cykelstier, som samrådets Cykelstiudvalg har arbejdet hårdt på at fremme anlæg af.

Næste trin i vores arbejde består så i at arbejde for, at vores cykelsti bliver anlagt så hurtigt som muligt; her skal vi dog lige huske på, at handlingsplanen strækker sig over flere år, men vi vil gøre hvad vi kan for, at vores sti anlægges tidligst muligt.

Hvad så med vores lokalprojekt: ”Lille cykelsti” mellem Grindsted og Uggerhalne? Den har vi bestemt ikke glemt, men arbejder sammen med Trafik & Veje på at udarbejde en plan for dens placering, finansiering og anlæggelse. Her ser det ud til, at vi må bede lokalsamfundet om hjælp, men herom senere, når vi kender betingelserne for cykelstiens anlæggelse. 

Ved denne milepæl er det vigtigt for mig at sige: Godt gået af Cykelstiudvalget, og borgere, som har hjulpet os med at nå målet!

Bendt Grønborg, formand for Cykelstiudvalget
Samrådet for Grindsted & Uggerhalne
Grindsted, juli 2013