Pressemeddelse, hjemmeside

Ny hjemmeside for Samrådet for Grindsted og Uggerhalne

Det har været et længe næret ønske for Samrådet for Grindsted og Uggerhalne at kunne kommunikere med beboerne i området. Dette ønske er blevet yderligere aktualiseret af sagen om Aalborg Kommunes planer om at indskrænke buskørsel til Grindsted og Uggerhalne i aftentimer og i weekend. I denne sag har Samrådet haft et voldsomt behov for at bringe sine synspunkter frem, orientere om forhandlinger med embedsværk og politikere og fortælle om aktiviteter, som vi har foretaget for at mindske generne for buspassagerer.

Vi har et glimrende samarbejde med lokalpressen, men har ofte et behov for ”her-og-nu-kommunikation”. Det kan en hjemmeside i høj grad klare. Samrådet har derfor i samarbejde med en lokal Web-udvikler og Borgerforeningen for Grindsted, Uggerhalne og Omegn udviklet en hjemmeside, som både indeholder en nyhedsdel og en informationsdel.

Vi har samlet en række informationer om byerne, om foreninger i nærområdet, om erhvervslivet og om vore institutioner og naturligvis om os selv. Du kan finde adskillige årgange af bladet HammerNyt og Kirkebladet og i aktivitetskalenderen få et overblik over møder og aktiviteter i området. Men kig selv på hammernyt.dk og bliv informeret!

”Vi har store forventninger til, at den nyudviklede hjemmeside på kommunikationssiden mindst kan bringe os på omdrejningshøjde med vore samrådskolleger i Aalborg Kommune”, udtaler Samrådets formand Ole Schwarz. ”Det er vigtigt for en paraplyorganisation som vores, at vi løbende kan give en status på de projekter, som vi arbejder med, samtidig med, at vi har en platform, hvor beboerne, herunder også potentielle beboere, kan finde aktuelle informationer om de mangeartede aktivitetsmuligheder, som vores lokalsamfund, her i kanten af de smukke Hammer Bakker, kan tilbyde borgerne. Vi ser frem til, at borgerne vil bruge hjemmesiden flittigt og imødeser yderst gerne feed back på dens anvendelighed,” understreger Ole Schwarz.

Samrådets Projekt ny Hjemmeside,
Bendt Grønborg, Bo, Thomasen, Ole Dahl og Poul Dahl.

Grindsted, januar 2013