Fastelavnsfest i Grindstedhallen – en herlig eftermiddag

Der var lagt megen fantasi i udklædningerne, og der var tøndeslagning for ikke færre end fem aldersgrupper, da Borgerforeningen holdt fastelavnsfest i Grindstedhallen søndag 17. februar.

Godt 130 fremmødte, heraf 65 børn, fik en dejlig eftermiddag med tryllenumre af Søren fra Tryl og Spas i Århus, som også kårede de bedst udklædte. Der blev hygget og langet mange flødeboller, kaffekander og slikposer over disken.

Ved tøndeslagningen for de fem aldersklasser slog de ældste den første tønde til pindebrænde i løber af fem minutter. De andre tønder undgik heller ikke samme skæbne på rekordtid, så enten er tønderne blevet ringere eller også har børnene trænet så meget forinden, at de har fået flere kræfter. Vi vælger at tro det sidste.

Der er normalt dobbelt så mange deltagere til festlighederne, når Borgerforeningen holder sin årlige fastelavnsfest, men hallen var booket til sport selve fastelavnssøndag. Derfor blev festen skubbet til ugen efter, hvor både influenza og vinterferie holdt sit indtog. Men dem, der var med havde en herlig eftermiddag.

Efter uddeling af dronninge- og kongekroner samt præmier, sagde Borgerforeningen tak til alle de fremmødte og bad i denne forbindelse om, at ti voksne blev tilbage for at hjælpe med oprydningen. I løbet af meget kort tid var alt ryddet væk, og Borgerforeningen kunne lukke og slukke kl. 17.30.

De vedlagte billeder er taget af og indsendt af Tessa, der fotograferer for HammerNyt. Vi synes, hun har fanget nogle dejlige situationer.
Som nævnt blev børnene inddelt i fem aldersgrupper, og navnene er som følger, begyndende med de mindste:
Kattedronninger: Villads, Daniel, Cecilie, Mathilde, Malte
Kattekonger: Simone, Karoline, Daniel, Nicklas, Martin
Bedst udklædte pige: Karolina (tandpastatube) og dreng: Axel (avisdreng)
NB: Læg mærke til, at der ingen kønsdiskriminering findes blandt de royale her hos os.
NB NB: Vi tager forbehold for stavefejl af navnene, da tøndeslagningen gik så hurtigt. Det gjorde vores registrering også.

Kattekonger og kattedronninger ved fastelavnsfesten i Grindstedhallen 2013Tryllekunstnerne fra Tryl og Spas er i gang med deres showTøndeslagningen er i gang ved fastelavnsfesten 2013